glowne1
glowne2
glowne3
glowne4

Dania główne

  • Makaron penne z paseczkami grillowanej polędwicy wołowej, sosem śmietanowo-serowym i kaparami
  • 33,- PLN
  • Sandacz pieczony na pierożkach warzywno-borowikowych z pomidorami cherry,świeżym szpinakiem i sosem z czerwonego pieprzu
  • 57,- PLN
  • Łosoś pieczony na ryżu curry z krewetkami podany ze spaghetti ogórkowym o smaku trufli z sosem musztardowo gorczycowym i puree z buraków
  • 56,- PLN
  • Filet z kurczaka na ragaout warzywnym z ziemniakami i pesto szpinakowym
  • 39,- PLN
  • Pierś z kaczki na tarcie cukiniowo-cebulowej z sałatką z roszponki, imbiru marynowanego, świeżej gruszki, żurawiny z sosem pomarańczowo–kolendrowym
  • 48,- PLN
  • Tradycyjny kotlet schabowy z kością w chrupiącej panierce, podany z kapustą zasmażaną,ziemniakami, masłem i świeżym koprem
  • 36,- PLN
  • Polędwiczki wieprzowe z serem górskim na talarkach ziemniaczanych z sosem wiśniowo-żurawinowym
  • 47,- PLN
  • Polędwiczki cielęce z grilla ze świeżym szpinakiem, kopytkami ziemniaczanymi, kurkami w śmietanie i świeżym tymiankiem
  • 59,- PLN
  • Stek z polędwicy wołowej podany na puree selerowym z ziemniakami confit, groszkiem cukrowym i masłem ziołowym
  • mały 84,- PLN
    duży 99,- PLN
  • Stek z antrykotu sezonowanego z gorgonzolą, ziemniaczkami obsmażanymi i bukietem sałat
  • 63,- PLN
  • Marynowany udziec jagnięcy, pieczony w świeżych ziołach, podany z kaszą pęczak, boczkiem, burakiem marynowanym i sosem rozmarynowym
  • 72,- PLN
  • Polędwiczki z dzika w bekonie podane na pierogach z soczewicy z sosem jałowcowo-tymiankowym i kolorowymi mini marchewkami
  • 67,- PLN