glowne1
glowne2
glowne3
glowne4

Dania główne

  • Makaron penne z paseczkami polędwicy wołowej i sosem śmietanowo-serowym
  • 31,-
  • Makaron tagliatelle z leśnymi grzybami w sosie śmietanowo-serowym z tymiankiem
  • 31,-
  • Sandacz pieczony w ziołach podany na pierogu warzywnym z sosem z czerwonego pieprzu
  • 55,-
  • Stek z łososia podany na zielonym risotto i puree z pieczonego buraka z sosem musztardowo-gorczycowym
  • 53,-
  • Filet z kurczaka nadziewany serem ricotta i szpinakiem, podany na risotto warzywnym z salsą paprykową i pesto ziołowym
  • 42,-
  • Pierś z kaczki podana na tarcie cukiniowo-cebulowej z sosem pomarańczowo–imbirowym
  • 46,-
  • Połówka pieczonej kaczki w miodowej skórce podana z ziemniakami w mundurkach, jabłkiem i żurawiną
  • 56,-
  • Tradycyjny kotlet schabowy z kością w chrupiącej panierce, podany z kapustą zasmażaną, ziemniakami, masłem i świeżym koprem
  • 36,-
  • Polędwiczki wieprzowe z wędzonym serem górskim na talarkach ziemniaczanych okraszone sosem porzeczkowo-korzennym
  • 45,-
  • Polędwiczki cielęce z grilla z kopytkami, kurkami w śmietanie i świeżym tymiankiem
  • 59,-
  • Kotleciki cielęce na humusie paprykowym i spaghetti z białej rzepy z sosem kaparowym
  • 54,-
  • Kotleciki jagnięce podane z pieczonym ziemniakiem ziołowym, białą rzepą i sosem z palonego czosnku
  • 3 szt.: 67,-
    5 szt.: 99,-
  • Stek z polędwicy wołowej podawany z ziemniakami w mundurkach i sosem z zielonego pieprzu
  • 200 g: 58,-
    280 g: 77,-
  • Polędwiczki z dzika w bekonie podawane na pierogach z soczewicą i sosem jałowcowo-tymiankowym
  • 65,-
  • Placek ziemniaczany z gulaszem wołowym i kwaśną śmietaną
  • 39,-