glowne1
glowne2
glowne3
glowne4

Dania główne

  • Makaron tagliatelle z leśnymi grzybami w sosie śmietanowo-serowym z tymiankiem
  • 31,-
  • Sandacz pieczony w ziołach podany na pierogu warzywnym z sosem z czerwonego pieprzu
  • 55,-
  • Panieorwany filet z karpia podany na korzennej kapuście czerwonej z ziemniakami z wody i musem chrzanowo-jabłkowym
  • 38,-
  • Filet z kurczaka nadziewany suszonymi pomidorami i serem feta na risotto z pesto szpinakowym
  • 35,-
  • Pierś z kaczki podana na tarcie warzywnej z sosem pomarańczowo – imbirowym
  • 46,-
  • Połówka pieczonej kaczki w miodowej skórce podana z ziemniakami w mundurkach, jabłkiem pieczonym i żurawiną
  • 56,-
  • Udko z gęsi na kapuście modrej z pierożkami ziemniaczanymi i sosem ziołowym
  • 52,-
  • Polędwiczki wieprzowe z patelni na gratini z cukini i dyni, podane z grillowanymi warzywami i sosem z sera górskiego o aromacie tymianku
  • 42,-
  • Tradycyjny kotlet schabowy z kością w chrupiącej panierce, podany z kapustą zasmażaną, ziemniakami z wody, masłem i świeżym koprem
  • 36,-
  • Polędwiczki cielęce z grilla z kopytkami, kurkami w śmietanie i świeżym rozmarynem
  • 59,-
  • Kotleciki cielęce podane na zapiekanych ziemniakach okraszone ciemnym sosem borowikowo-ziołowym
  • 54,-
  • Kotleciki jagnięce marynowane w gorczycy podane ze strudlem warzywnym i sosem z palonego czosnku
  • 3 szt.: 66,-
    5 szt.: 99,-
  • Stek z polędwicy wołowej podawany z ziemniakami w mundurkach i sosem z zielonego pieprzu (przygotowane metodą sous-vide)
  • 200 g: 58,-
    280 g: 77,-
  • Polędwiczki z dzika w boczku podawane na pierogach z soczewicą i sosem jałowcowo-tymiankowym
  • 65,-
  • Placek ziemniaczany z gulaszem wołowym i kwaśną śmietaną
  • 39,-