zakaski3
zakaski1
zakaski2

Zakąski

  • Tradycyjny matjas w śmietanie, z cebulą i jabłkiem
  • 13,-
  • Matjas marynowany w oleju z cebulą
  • 13,-
  • Śledź po japońsku
  • 15,-
  • Chrupiące placki ziemniaczane podane z wiejską kwaśną śmietaną i czerwoną cebulką
  • 13,-
  • Chrupiące placki ziemniaczane podane z łososiem wędzonym
  • 27,-
  • Karp po żydowsku
  • 21,-
  • Wątróbka drobiowa o aromacie porto podana na kandyzowanej gruszce
  • 19,-
  • Kawior z jesiotra z macą i jajkiem przepiórczym
  • 122,-
  • Tatar z polędwicy wołowej z gamą dodatków (podawany tylko w sali restauracji)
  • 35,-
  • Kurki po gospodarsku w śmietanie, z boczkiem
  • 25,-
  • Borowiki z patelni ze świeżymi ziołami
  • 38,-
  • Deska serów podana z jarzębiną marynowaną i winegretem orzechowym, proponowane dla dwóch osób
  • 46,-
  • Grillowany camembert z kruszonką orzechową podany na pieczonym buraku okraszony kremem balsamiczno-malinowym
  • 21,-